Fakultet za Graditeljski menadžment

TEHNIČKO-TEHNOLOŠKO POLJE

Naziv studijsk
og programa: Opšte građevinarstvo
Cilj studijskog programa: Cilj studijskog programa je da se graditeljstvu obezbede savremeni vrhunski obrazovani stručnjaci u oblasti projektovanja i građenja specijalnih betonskih, metalnih i drvenih konstrukcija u visokogradnji i niskogradnji, kao i sanacije i praćenja i održavanja objekata. Ishod procesa učenja je znanje koje studentima omogućava korišćenje stručne literature, primenu znanja za rešavanje problema koji se javljaju u profesiji, i omogućavanje, u slučaju da se studenti za to opredele, nastavak studija na specijalističkim ili doktorskim studijama.
Akademski naziv: Master inženjer građevinarstva (mast.inž.građ.) 
Detaljan plan i program master akademskih studija MAS Opšte građevinarstvo po akreditaciji dobijenoj 2016, godine
Detaljan plan i program master akademskih studija MAS Opšte građevinarstvo po akreditaciji dobijenoj 2009, godine

Naziv studijskog programa: Organizacija, tehnologija građenja i upravljanje izgradnjom objekata
Cilj studijskog programa: Cilj studijskog programa je da se graditeljstvu obezbede savremeni vrhunski obrazovani stručnjaci u oblasti organizacije, tehnologije građenja i upravljanjem izgradnje objekata.
Ishod procesa učenja je znanje koje studentima omogućava korišćenje stručne literature, primenu znanja za rešavanje problema koji se javljaju u profesiji, i omogućavanje, u slučaju da se studenti za to opredele, nastavak studija na specijalističkim ili doktorskim studijama.
Akademski naziv: Master inženjer građevinarstva (mast.inž.građ.)

Detaljan plan i program master akademskih studija MAS Organizacija tehnologija građenja i upravljanje izgradnjom objekata po akreditaciji dobijenoj 2016, godine
Detaljan plan i program master akademskih studija MAS Organizacija tehnologija građenja i upravljanje izgradnjom objekata po akreditaciji dobijenoj 2009, godine

 

 

 


Važna ObaveštenjaCopyright © 2016 Union Nikola Tesla. All rights reserved. Terms of Use | Privacy Policy

jQuery UI Datepicker - Default functionality